Lumea se schimbă și noi la fel!

Pentru a crea o industrie media de produse mai durabilă, ne propunem să reducem amprenta de mediu a activităților noastre de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Ne angajăm să eliminăm treptat toate materialele plastice virgine pe bază de fosile din colecția noastră până în 2030. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să începem să regândim plasticul. Inspirându-ne de la Fundația Ellen MacArthur*, trebuie să schimbăm modul în care proiectăm, folosim și reutilizam plasticul. Sunt 3 acțiuni pe care trebuie să le luăm: să inovăm, să circulăm și să eliminăm.

Dorim să inovăm, înlocuind plasticul virgin pe bază de fosile cu materiale plastice bio și căutând noi materiale. Trebuie să circulăm, prin utilizarea materialelor reciclate, dar și prin reutilizarea, repararea și regândirea modelelor noastre de afaceri și a sistemelor de preluare. Vom elimina, prin eliminarea plasticului virgin pe bază de fosile din produs și ambalaj.

Conducând prin exemplu

În orice moment, vă vom ghida prin această tranziție durabilă, dând exemplul și inspirându-vă cu alegeri mai bune de oferit clienților dumneavoastră. Utilizăm validarea de la terți pentru sistemele noastre de management, avem parteneriate cu inițiative globale și ne angajăm față de obiectivele de dezvoltare durabilă (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Națiunilor Unite.

Vă sprijinim prin tranziția durabilă

Vă sprijinim pe parcurs pentru a vă servi clienții în această mare schimbare. Fiind transparent, furnizând date și lucrând cu validarea și dovezile terților.